Fontos információk

Fontos információk

A kiadó törekszik arra, hogy a holnapon megjelenő cikkek, közlemények, összefoglalók hiteles forrásból származzanak. Ennek érdekében az egyes írások elkészítéséhez minden esetben releváns szakmai forrást használ, és a hivatkozási szabályoknak megfelelően idéz. Az egyes cikkek forrásait visszakereshető módon saját nyilvántartásban archiválja.

A kiadó az oldalon szereplő cikkek többségét saját kiadású, időszaki folyóiratként regisztrált kiadványaiban már korábban közzé tette, ezért ezeket a cikkeket külön hivatkozással nem látja el. Egyéb esetekben a hivatkozási szabályoknak megfelelően jár el.

A honlap a Vomelin Kft.  (2040 Budaörs, Pf 162.) tulajdona, az itt szereplő cikkek a kiadó tulajdonát képezik.

Ezek felhasználása, másolása a kft. engedélyéhez kötött.

Felelős kiadó: a Vomelin Kft ügyvezetője

Felelős szerkesztő: a Vomelin Kft vezető szerkesztője

A kiadó csak a szerkesztőség által készített közleményekért vállalja a felelősséget, bár a honlapon közölt hirdetéseket és PR cikkeket kellő gondossággal kezeli, azok tartalmáért felelősséget nem vállal. A folyóiratban megjelent valamennyi eredeti írásos és a kiadó által készíttetett grafikai anyag közlési, referálási  és sokszorosítási joga a kiadót illeti meg. A honlapon közölt cikkekben megemlített termékek használatakor minden esetben  az érvényes alkalmazási előírás az irányadó.

 

error: Védett tartalom!